Puur en (h)eerlijke catering voor alles wat gevierd moet worden!
 

Catering & Koken op Locatie

 Wat is er fijner dan genieten met elkaar van heerlijke gerechten aan een mooi gedekte tafel? Volledig verzorgd en ontzorgd en aan alles wordt gedacht. Mooie borden, bestek en servetten. Heerlijk eten, wellicht vegetarisch of juist met vis en vlees. Een fijn dessert toe, of juist een kaasplank? Ook de dranken kan ik volledig verzorgen. 

Vijf jaar geleden begon mijn kook avontuur en ondertussen is Maaike's Kitchen uitgegroeid tot een volwaardig catering bedrijf. In de afgelopen vier jaar heb ik met mijn catering al veel speciale gelegenheden mogen verzorgen. Van bruiloften tot diners, van high tea tot tuinfeesten. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Ik kook graag helemaal naar jouw wens, of laat je je liever verassen? Ik kook puur en eerlijk. Dat betekent dat ik veel natuurlijke en regionale producten gebruik.

Ja, leuk!
Maaike heeft voor ons tuinfeest de catering verzorgd. Op voorhand samen gespard over de mogelijkheden, ons beoogd budget en onze wensen. Ik vond het erg prettig dat ze ook een leuk alternatief voor de kinderen had. Op de dag zelf was alles goed geregeld en in overmate aanwezig. Alle gasten en wij hebben genoten van het heerlijke eten en wij waren ontzorgd. Voor een volgende keer zullen we zeker Maaike weer vragen en daarom raden we haar ook zeker bij onze vrienden en familie aan!
Zerina & Bauke, tuinfeest  voor 50 personen


Brunch & LunchJe kunt bij Maaike's Kitchen terecht voor catering voor brunch & lunch. Denk aan belegd ovengebakken zuurdesem brood, warme quiche en zoetigheden als scones en homemade cake. Ik serveer het op prachtige schalen en er is voldoende voor iedereen om van alles te proeven.

Brunch & Lunch is fantastisch voor feestelijke momenten als verjaardagen, babyshowers & bedrijfsevenementen.
 

Maaike is een ontzettende leuke vrouw met het talent om de mooiste lekkernijen te maken. Ik heb inmiddels meerdere keren van haar creaties mogen smullen, denk aan taart, koeken, scones en heerlijk belegde broodjes. Alles was zeer lekker en had een creatieve twist. Ik kan Maaike's Kitchen ten zeerste aanraden! 
Tina, babyshower, 12 personenBorrel


Geef je liever een borrel? Ook dan ben je bij Maaike's Kitchen aan het juiste adres. Graag verzorg ik de hapjes en drankjes voor jouw feest. 
Diner

Ik sta bekend om mijn shared dining concept waarbij er samen gerechten worden gedeeld aan tafel.
Hiernaast verzorg ik ook gangen diners met juist kleinere gerechten.


 Shared Dining 
Favoriet bij Maaike's Kitchen is het concept shared dining. Hierbij worden allerlei gerechten en kleine hapjes gedeeld vanaf mooie planken en schalen. Een shared diner bestaat uit twee gangen. Voor de eerste gang denk je aan salades, vlees of visgerechten en flatbreads. Na het diner is het tijd voor desserts en serveer ik een proeverij van verschillende frisse en zoete desserts. Het kan in buffetvorm worden geserveerd maar nog mooier is op een lange dinertafel. Shared dining kan volledig naar eigen smaak worden ingericht. Ik help je graag een smaakvol menu samen te stellen voor jouw gasten.

Gangen Diner
Bij een gangen diner serveer ik verschillende gerechten, van amuse tot dessert. Samen bedenken we een menu wat past bij jouw gelegenheid, of laat je juist verassen?

 


Ja, graag ontvang ik een prijsopgaaf!